Impressie van onze kamers

Het verblijf

In de boerderij zijn op de 1e verdieping 3 zeer gezellige en luxe slaap/woonkamers gemaakt. Deze zijn bereikbaar via een centrale gang. Alle slaapkamers zijn voorzien van tweepersoons box spring bedden (1.60-2.00m).

Verder hebben alle slaap/woonkamers een comfortabele zithoek waar u in de avond heerlijk kan relaxen. Alle slaap/woonkamers zijn voorzien van een 40 inch flat screen en gratis wifi.

De achterste slaapkamer heeft een vide en dus een 2e box spring waardoor deze dus zeer geschikt is als familie kamer. 2e slaapgedeelte bevind zich op de vide.

Alle slaapkamers hebben hun eigen badkamer met toilet en douche. Ook hebben alle slaap/woonkamers een airco/verwarming systeem. Op de begane grond is de centrale ingang die overloopt in de gezellige woon/eetkamer.

Hier staat ook een koffie/thee apparaat waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Elke ochtend wordt hier ook het ontbijt geserveerd. Op verzoek kunt ook het ontbijt nuttigen op u kamer.

Bij de centrale ingang is een groot terras waar u heerlijk kunt relaxen en genieten van de weidse uitzichten over de landerijen na een dag op pad geweest te zijn.

U kunt de fietsen in een apart fietsenhok stallen waar ze dan ook meteen aan de lading gezet kunnen worden zodat u de volgende ochtend meteen weer met een vol geladen accu op pad kan.